2019-11-12 15:40:00• hírek • Bede Emőke

Fiatal tolvaj fosztotta ki a nyitva hagyott BMW-t

A bűnügyi nyomozói osztály rendőrei azonosították azt a személyt, aki november 10-ének éjszakáján két bűncselekményt is elkövetett – tájékoztatta híroldalunkat a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség.

November 11-én egy lopásról és egy lopási kísérletről is értesítették a szatmári rendőrséget. Az első eset a Vanatorilor utcában történt, ahol az ismeretlen tettes, kihasználva, hogy a tulajdonos nyitva felejtette az út szélén leparkolt BMW-t, kifosztotta azt, s ezzel közel kétezer lejes kárt okozott.


Ugyanezen az éjszakán az elkövető átugrott egy épp lakatlan ház kerítésén is, majd betörve az egyik hátsó ablakot, behatolt az ingatlanba. Az emeleti szobákból több értéket is összeszedett, ám ezeket nem közölt indokok miatt a földszinten hagyta. Talán úgy képzelte, hogy később tér vissza értük, azonban erre már nem maradt ideje, ugyanis másnap, a hatékony nyomozásnak és a biztonsági kamerák által rögzített felvételeknek köszönhetően a rendőrök azonosították az elkövetőt. A gyanúsított nem más, mint egy 18 éves, helybeli fiatalember, akinek főhet a feje, ugyanis a hatóság a két ügyben két külön bűnügyi eljárást indított.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: